Advies en ontwerp van routing en inrichting van tuincentra

NIFEM adviseert  en ontwerpt de routing en richting van tuincentra bij zowel nieuwbouw als verbouw. Ons adviestraject start met een inventarisatie van uw wensen. Daarnaast delen wij onze kennis en ervaring met u; we laten u ideeën zien voor de routing en inrichting van uw tuincentrum. We nemen de mogelijkheden met u door qua  presentatiemeubelen, stellingmaterialen, fotodoeken, balies, horeca-inrichting en kassasystemen. Bijna alle (presentatie)meubelen worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen meubelmakerij. Dit maakt het voor u mogelijk de nieuwste trends en innovaties in uw winkelinrichting toe te passen. Wij bieden u optimale flexibiliteit in keuze voor kleuren en materialen om zo de gewenste uitstraling in uw tuincentrum te realiseren.

routing en inrichting van tuincentra
product presentatie

Wij creëren de optimale klantbeleving

Overzicht, rust en sfeer zijn cruciaal voor het succes van een tuincentrum. Ons uitgangspunt is de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten: een logische routing, geen dode hoeken en impulsaankopen stimuleren. Klanten moeten door het tuincentrum worden ‘geleid’ om voortdurend nieuwe ideeën en indrukken op te doen. Producten die extra aandacht verdienen worden gepresenteerd op speciale plekken in de routing, ondersteund door opvallende kleuren, extra verlichting of sfeervolle fotodoeken. Een goede routing en winkelinrichting zorgt ervoor dat klanten in de juiste stemming worden gebracht om aankopen te doen en ze langer in uw winkel blijven. Dit resulteert in een hogere omzet per klant.


» Lees meer over presentatiemeubelen

» Lees meer over fotodoeken

Advies, ontwerp, routing en inrichting van tuincentra

neem contact met ons op

NIFEM adviseert u graag

NIFEM is een specialist in het behalen van meer omzet per m2 in tuincentra en winkels. We zijn actief door heel Europa en hebben prijzen gewonnen voor onze inrichtingen. Graag laten we zien hoe we dit voor u ook kunnen behalen.

Nieuwbouw, verbouwing of herinrichting van een afdeling is mogelijk door de specialisten van Nifem. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik ontvang graag informatie