Stellingen voor productpresentatie in tuincentra

NIFEM werkt met verschillende typen stellingmaterialen. U kunt onder andere kiezen voor Schwerlast stellingen, Gondola’s en wandstellingen van het merk Tegometall of van ons huismerk. De stellingen zijn flexibel in te delen en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Hierdoor kunt u de indeling van de stelling en de kleur optimaal afstemmen op uw winkel en productaanbod. Al onze hoogwaardige stellingmaterialen importeren we rechtstreeks vanaf de fabriek.

logo tegometall

Stellingen bekleed met hout
stellingen voor tuincentra

Voordelen stellingen

  • Flexibele indeling
  • Gecertificeerde stellingen
  • Compatible systeem
  • Integreerbaar in schwerlast stellingen
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Ook leverbaar met houten rugwanden en schappen

 

» Lees ook meer over onze presentatiemeubelen

stellingen voor magazijn

Magazijninrichting

Ook voor de inrichting van uw magazijn biedt NIFEM diverse oplossingen. Wij leveren stellingmateriaal in verschillende breedtes en uitvoeringen zodat ieder product efficiënt en veilig in uw magazijn kan worden bewaard. Graag informeren we u over de vele mogelijkheden.

Stellingmateriaal toegepast in tuincentra

neem contact met ons op

NIFEM adviseert u graag

NIFEM is een specialist in het behalen van meer omzet per m2 in tuincentra en winkels. We zijn actief door heel Europa en hebben prijzen gewonnen voor onze inrichtingen. Graag laten we zien hoe we dit voor u ook kunnen behalen.

Nieuwbouw, verbouwing of herinrichting van een afdeling is mogelijk door de specialisten van NIFEM. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 
Ja, ik ontvang graag informatie