Advies en ontwerp van routing en winkelinrichting

NIFEM adviseert  en ontwerpt  de routing en inrichting van diverse winkels: van dierenwinkels en lifestylewinkels tot bloemenwinkels en tuincentra. Dit doen wij zowel voor nieuwbouw als verbouw van winkels. Ons adviestraject start met de inventarisatie van uw wensen. Ook delen wij onze kennis en ervaring met u over het ontwerpen van de optimale routing en winkelinrichting. Daarnaast laten we voorbeelden zien van presentatiemeubelen, stellingen, verkoopbalies en kassasystemen die u kunt toepassen in uw winkel. Na een periode van gezamenlijk overleg en afstemming wordt een definitieve routing en winkelinrichting door ons ontwikkeld.

winkelinrichting
advies, ontwerp en routing winkelinrichting

Wij creëren de optimale klantbeleving

Overzicht, sfeer en rust zijn cruciaal voor het succes van een winkel. Daarom is ons uitgangspunt om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Hierbij starten we met een logische routing en  creëren we plekken waar impulsaankopen worden gestimuleerd. Daarnaast moeten klanten  door de winkel worden ‘geleid’ en voortdurend nieuwe indrukken en ideeën opdoen. Producten die extra aandacht verdienen worden gepresenteerd op speciale plekken in de routing, ondersteund door opvallende kleuren, extra verlichting of sfeervolle fotodoeken. Een goede routing en winkelinrichting resulteert  er in dat klanten in de juiste stemming worden gebracht om aankopen te doen, ze langer in uw winkel blijven en u een hogere omzet per m2 behaalt.


» Lees meer over presentatiemeubelen

» Lees meer over fotodoeken

Voorbeelden van winkel inrichtingen

neem contact met ons op

NIFEM adviseert u graag

NIFEM is een specialist in het behalen van meer omzet per m2 in tuincentra en winkels. We zijn actief door heel Europa en hebben prijzen gewonnen voor onze inrichtingen. Graag laten we zien hoe we dit voor u ook kunnen behalen.

Nieuwbouw, verbouwing of herinrichting van een afdeling is mogelijk door de specialisten van NIFEM. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 
Ja, ik ontvang graag informatie