Over NIFEM

NIFEM is een internationaal opererende organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van winkelinrichting. NIFEM is actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Italië, Turkije en Rusland. NIFEM is gespecialiseerd in inrichting van tuincentra, bloemenwinkels, dierenwinkels en lifestyle winkels. Zowel voor nieuwbouw als verbouw van uw tuincentrum of winkel helpt NIFEM u graag. Het team van NIFEM ontwerpt zowel de routing als de inrichting, maar ook visuals, signing, banners, winkelwagens etc. Daarnaast wordt winkelinrichting, zoals presentatiemeubelen en verkoopbalies, geproduceerd in de eigen meubelwerkplaats.

taspo award 2012

taspo award 2013

 

 

Inmiddels heeft NIFEM meer dan 300 tuincentra ingericht door heel Europa. De afgelopen jaren zijn meerdere van onze opdrachtgevers in de prijzen gevallen als tuincentrum van het jaar. De betreffende winnaars van deze Taspo Awards werden geroemd om hun prettige sfeer, routing en inrichting.

nifem kantoor
product presentatie

Hogere omzet per m2

Ons uitgangspunt is het creëren van overzicht, rust en sfeer in een winkel door een optimale routing en aantrekkelijke winkelinrichting. Dit wordt gecombineerd met banners, visuals en signing om een nog aantrekkelijkere winkel te krijgen. Onze ervaring leert dat klanten hierdoor langer in de winkel blijven en in de stemming worden gebracht om (impuls)aankopen te doen. Dit leidt voor u tot een hogere omzet per m2.

Wilt u weten wat wij voor uw tuincentrum of winkel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het kantoor en de productieafdeling van NIFEM

neem contact met ons op

NIFEM adviseert u graag

NIFEM is een specialist in het behalen van meer omzet per m2 in tuincentra en winkels. We zijn actief door heel Europa en hebben prijzen gewonnen voor onze inrichtingen. Graag laten we zien hoe we dit voor u ook kunnen behalen.

Nieuwbouw, verbouwing of herinrichting van een afdeling is mogelijk door de specialisten van NIFEM. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 
Ja, ik ontvang graag informatie