Foto’s brengen sfeer

Creëer de juiste beleving door gebruik te maken van sfeervolle foto’s. Door visuals in uw tuincentrum te plaatsen kunt u in een oogwenk de gewenste sfeer creeren. De foto's kunnen gemonteerd worden in stellingen, of op doek gespannen in een frame. Deze kunnen zowel hangend als vrijstaand worden gebruikt en ze zijn geschikt voor binnen en buiten. Door een uitgekiende positionering kunt u de foto's gebruiken als eye-catcher of als aantrekker om klanten een afdeling binnen te laten lopen.

We leveren PVC-banners maar ook forex, dibond, vlaggenstof, stickers, backlit en frontlit. Voor meer informatie www.goedkoopdoek.nl

fotos brengen sfeer
fotodoek presentatie

Eigenschappen PVC-banners

  • Gecertificeerde kwaliteit PVC-doek
  • Watervast en UV-bestendig
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Hoogwaardige afwerking (ogen en randen zijn gelast)
  • Vanaf slechts 11,95 m2


» Onze fotodoeken kunt u bestellen op goedkoopdoek.nl

goedkoopdoek

Voorbeelden van fotodoeken in tuincentra

neem contact met ons op

NIFEM adviseert u graag

NIFEM is een specialist in het behalen van meer omzet per m2 in tuincentra en winkels. We zijn actief door heel Europa en hebben prijzen gewonnen voor onze inrichtingen. Graag laten we zien hoe we dit voor u ook kunnen behalen.

Nieuwbouw, verbouwing of herinrichting van een afdeling is mogelijk door de specialisten van NIFEM. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 
Ja, ik ontvang graag informatie